fbpx

Een mooie trapleuning werkt uw trap en meteen ook uw hal af. Houdt u van strak en sober of eerder van vloeiende bewegingen? Wij maken uw trapleuning tot een discreet object of tot een ware eyecatcher. Daarbij zorgen we ervoor dat de hand gesmede onderdelen de warmte, die ze bij het smeden in zich krijgen, blijven uitstralen.

De balustrade behoudt de levendigheid door ze te behandelen met zelfgemaakte boenwas. Naast bescherming tegen roest en vuil zorgt de was voor een satijnen glans op het metaal die intenser en dieper wordt door het gebruik.

Meestal wordt de trapleuning zwart gepatineerd en geboend, door deze chemische behandeling komen er allerlei metaalkleuren onder het zwart tevoorschijn. Wenst u een leuning met een diep bruinoranje kleur, dan laten we ze roesten voor we overgaan tot boenen.

Gesmede trapleuningen voor uw buitentrap worden eerst gemetalliseerd en gepoederlakt. Daardoor worden ze roestbestendig en onderhoudsvriendelijk. Dit kan in alle ral-kleuren maar we kijken samen met u welke kleur het best past. Zwarte structuurlak is onze topfavoriet voor buitensmeedwerk, deze poederlak is sterk en eerder mat wat mooi past bij smeedwerk. Vanzelfsprekend kunnen we voor deze leuning eerst een passende buitentrap maken.

Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.