fbpx

Een smeedijzeren trap, al dan niet centraal gelegen dient goed uitgedacht te worden. Het is van belang deze goed uit te tekenen en te verzekeren dat je vlot op en neer kan gaan. Naast het praktische zorgen wij ook dat het esthetische aspect volledig tot zijn recht komt. Afhankelijk van de ruimte kijken we naar wat mogelijk is. Veel hangt af van de keuze van het materiaal en de stijl.

Een stalen trap heeft het voordeel dat hij heel licht kan ogen en daardoor ook veel licht kan doorlaten. Onze gesmede treden geven een heel natuurlijke look en zijn minder glad dan de meest gebruikte materialen. We maken de treden in geperforeerd, effen of overhamerd plaatstaal, maar ook houten, glazen of natuurstenen treden zijn mogelijk. Daarnaast kunnen we ook een gamma aan gietijzeren trappen leveren. Vooral draaitrappen worden in gietijzer voorzien maar we kunnen ook andere trappen in gietijzer voorstellen, of de combinatie van gegoten treden met stalen wangen maken.

Indien er te weinig plaats is om een gewone trap te plaatsen kunnen we ook een molenaarstrap voor u maken, zeker voor privaat gebruik is dit een goed alternatief. Opnieuw zoeken we met u tot we de beste oplossing voor uw trap gevonden hebben.

Wij gebruiken cookies om deze website te vebeteren. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden.